Обичай... ме
Твоята усмивка блага
дарява я с безсънни нощи.
Не й се ще да се налага
да заспива още.
В ума ú иска да останеш,
но умората я бори вече.
До нея тихо да застанеш
и да заминете далече.
Ще измине пътища безкрайни,
морета, океани ще преплува даже
само да получи прегръдки омайни,
любовта си на теб да докаже.
Пази я, обичай я вечно,
защото любовта ú граници няма.
Дръж се с нея човечно
въпреки че не е перфектната дама.
***
Обичай ме!
© Анонимен Всички права запазени
Хареса ми!