29.09.2008 г., 6:26 ч.

Обичай ме така, както аз теб обичам! 

  Поезия » Любовна
2590 0 10

Обичай ме както аз те обичам,
наричай ме както никога досега не си...
Влез във моето сърце и разбери
как любовта ми към теб звучи.
 
Колко пъти се опитвам да разкрия чувствата си?
Колко пъти ти ме спираш и ми казваш "остави"?
Разбери ме, това са чувствата ми, това е любовта.
Всичкото, което изпитвам към теб не е лъжа!

 

Пипни със нежните си пръсти, ти, пипни...
Вкуси от моята любов, зарадвай се!
И веднъж завинаги разбери ти сега,
че аз съм този, който те обича
повече от всичко на света!

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??