13.02.2013 г., 0:10 ч.  

Обичам 

  Поезия » Любовна
811 0 0

Обичам писъка на совите в летните нощи.
Обичам гласът, шепнещ "трябваш ми още".
Обичам смеха, който споделяме двамата с теб.
Обичам деня, в който каза "влюбен съм в теб".

Обичам болката, ако ти си ми я причинил.
Обичам вината, ако ти мен си обвинил.
Обичам надеждата, ако ще те видя отново.
Обичам изненадата, ако ми кажеш нещо ново.

Обичам да се смея, високо и на глас.
Обичам да те гледам влюбено, в захлас.
Обичам да те гушкам, дори да е насън.
Обичам да съм с теб,
да съм това, което съм

© Катерина Карагьозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??