Всеки ден те питам само –
какъв огромен е късмет,
че ми подаде твойто рамо,
че дадох аз на теб обет
да те обичам и в безкрая,
да топлиш моите мечти –
какъв късмет е аз не зная
до мен да бъдеш точно ти?
Благодаря ти, че те има,
че внесе смисъл в моят ден,
че ме обичаш несравнимо,
благодаря на Бог, че си до мен!
© Яна Всички права запазени