10.09.2024 г., 9:49 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
48 1 0

     

         Обичам

 

Обичам слънчевото време,

обичам всички летни дни

и небосвода син над мене,

обичам теб, обичай ме и ти!

 

Обичам твоята усмивка,

дъхът на шарени цветя,

обичам любовта красива,

когато идва вечерта.

 

Обичам тъжната въздишка

на падащия летен дъжд,

обичам да шумят листата,

събудени от вятър изведнъж.

 

Обичам новото начало,

донесло глътка красота,

небето като огледало,

разкрило твоята душа.

 

Обичам те дори далече

най-нежно чувство и мечта!

Побързай, чакам, идвай вече,

за да се буди по-красив деня!

 

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??