Обичам 2
Чакам... теб те няма.
Добре. Ще си останеш блян.
Неизживян, мечтан.
Път неизвървян.
Няма да ревнувам.
Аз ще те сънувам.
Там ти пак си светъл,
достоен добродетел.
Искам така да те помня,
любовта няма да гоня.
Лека нощ и целувка,
в мисли получих милувка.
© Десислава Костадинова Всички права запазени