Обичам навън да се разхождам,
обичам да тичам под дъжда,
обичам изгрева да гледам
и залезът да стопля моята душа!
Обичам песнички да пея,
обичам да играя във снега,
обичам весело да грее
слънцето над нашата земя!
С птиците обичам да летя,
с хората обичам да мечтая,
искам всичко с теб да споделя,
искам всичко днес да разгадая!
03.06.2006г
© Яни Всички права запазени