Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Капки водка по плътта ми...
Чаша малка и внезапен страх...
Потръпвам леко (точно в стилът ми),
а ти поръсваш ме с малко прах...
Започваш да целуваш нежно
рамото, гърдите и тилът ми,
а аз стоя, гледам те невежо
и тялото в ръцете тръпне...
Проникваш бавно между моите бедра,
целуваш ме, обхождаш ме със устни...
И галиш ме, и галиш ме с уста...
И в прегръдката ми се впусни...
Обладаваш цялото ми тяло
и ставаш груб - харесва ми така!
Аз зная - времето е спряло...
Обичам да те чувствам между моите бедра...
© Надя Стоянова Всички права запазени