Обичам те!
Божествено умееш ти да приютяваш
премръзналата ми от брод душа.
Обичам те!
И всеки ден пореден ти се настаняваш
в живота ми, пропит от суета.
Прощавай ми!
Когато поглед замъглен назад отправя.
Поварвай ми!
Аз пътя си заклевам с теб да извървя.
Обръщам се -
никога да не забравя,
че бях изгубена без теб.
© Дида Тенева Всички права запазени