Обичам те
Истина е! Аз те обичам!
Не се съмнявай и миг в това.
Защо ми е да ти го казвам?
Ако не вярвам в това.
Защо иначе, ще се боря за теб?
Ако не си единствен за мен.
Защо ще ми е тъжно без теб?
Ако има и други за мен.
Защо да съм готова на всичко за теб?
Ако за мен си просто играчка.
Вярвай ми! Обичам само ТЕБ!© Марина Петрова Всички права запазени
Миличка, обичай и бъди обичана!!!