Обичам те!
Дали със полъха на вятъра да ти го кажа,
или сълзите си да изплача?
Дали да те прегърна силно
и устните си в твоите да впия?
Дали да ти го кажа чрез очите си,
или усмихвайки се - безмълвно, тихо?...
Дали пък да го скрия? Какво пък толкова...
една любов - след нея втора, трета...
Дали кафето в чашата ти да изпия
или цигарата със жест да ти запаля?
Дали сълзите ти със устни жадно да попия
и пръсти в пръстите ти да вплета?
Дали ще разбереш, че те обичам?!...
© Весела Славова Всички права запазени