Обичам те - как да ти го кажа?
Обичам те - ти сърцето ми плени.
Дори и всички да излъжа,
себе си не мога, разбери.
Казвам, че съм те забравила,
че спомен си за мене ти,
но душата в сълзи съм удавила,
защото още ме боли.
Но как да те забравя,
като ти си мойта първа истинска любов
и спомен в моето сърце оставя
твойта красива, но лъжлива любов.
© Лана Стоянова Всички права запазени