... Обичам те...
Обичам те и дръзка, и смирена,
със устните си жадни те обичам.
Обичам те, когато си до мене,
когато си далече... те обичам!
Обичам те и плаха, и нахална.
Със пръстите си нежни те обичам.
Обичам те в болезнена реалност
и в сън сънуван... те обичам!
Обичам те и силна и сломена.
Със тялото си страстно те обичам.
Обичам те, от думи наранена,
дори не вярващ в мене... те обичам!
Обичам те щастлива и нещастна.
С душата си безумно те обичам.
Обичам те, когато ме обичаш.
Дори и да не ме обичаш... те обичам!
MariAngel
© Марияна Ангелова Всички права запазени