Обичам те!
Господи, как те обичам!
Без обич, без ласки години живяла,
в годините цялата обич събрала
и всичко на тебе събрано поднасям,
магьосница истинска сякаш сега съм.
Ако така е, ще те омагьосам:
в сърцето си ти със любов да ме носиш,
с очите си винаги мене да виждаш,
да тръгваш, но после отново да идваш,
със мене да ставаш, със мене да лягаш
и сили да нямаш от мен да избягаш,
а моето име когато изричаш,
да знаеш, че именно мене обичаш.
Дори да си идеш, без мен да не тръгваш,
без мен да не можеш -
във тебе ще бъда.
Във тебе ще бъда.
© Роза Василева Всички права запазени
!!!