5.06.2008 г., 11:50 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1174 0 2
 

 

 

ОБИЧАМ ТЕ!

 

ОБИЧАМ ТЕ!

ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ

В ТОЗИ СКАПАН И ЖЕСТОК ЖИВОТ...

 

ОБИЧАМ ТЕ!

ЗА ТЕБ КОПНЕЯ,

ЗА КАПЧИЦА ОТ ТВОЯТА ЛЮБОВ...

 

ОБИЧАМ ТЕ!

ТИ СВЕТЪЛ ЛЪЧ ЗА МЕН СИ

В ТЪМНОТО НЕБЕ,

ТИ НЕЖЕН СТИХ СИ, СЛАДЪК ЗВУК ОТ ПЕСЕН,

КОЯТО СГРЯВА МОЕТО СЪРЦЕ!

© Рая Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??