10.08.2012 г., 19:30 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
784 0 3

Обичам те и днес, и вчера.

Обичам те и утре аз.
Обичам те дори когато
ухаеш леко на талаш.
 
Обичам вечерите с тебе,
когато вплели сме ръце.
Обичам да заспивам тихо
с ръка на твоето сърце.
 
Обичам всичко в теб –
лицето, обичам твоето носле.
Обичам и ръцете силни.
Обичам твоето сърце.
 
Обичам те аз със зората
на всеки ден благословен.
И благодарна на съдбата,
че ти си тук сега до мен!
 
 
06.08.2012
Tanelia

© Мариана Георгиева -Танелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??