Обичам те
Обичам те, когато си със мене,
впил поглед нежен в моите очи.
Когато ти усетиш, че пленена,
оставяш ме със своите мечти.
Обичам те, когато си далече,
на път сред океана по вълните.
Аз зная, че денят е близо вече
със теб да полетиме към звездите.
За мене тази обич е вълшебна.
Желая те, за тебе аз живея.
Мечтая твоят образ да докосна,
той кара ме за тебе да копнея.
© Пепа Райчева Всички права запазени