Обичам да плача за тебе,
обичам да мисля за теб.
Да чувствам как любовта ме изгаря,
как в и бурята за теб мечтая....
Обичам те дори и да те няма,
дори и любовта да е измама...
Обичам те дори когато си отиваш,
дори когато ме оставяш сам сама...
Обичам те дори когато ме убиваш,
дори когато затръшваш входната врата...
© Тони Димитрова Всички права запазени