Обичам те, в сърцето си ми ти...
Желая те повече от всичко на света...
Това, което в мене ми дари,
е нежното и силно чувство - любовта.
Обичам те, на всичко съм готов,
дори и да се пожертвам за теб, любима...
ти моя и единствена любов,
ти моя и единствена, незаменима...