8.07.2007 г., 13:08 ч.

обичам те 

  Поезия
765 0 2
И ето, поредната мечта се разбива,
и отново сърцето ми раздира.
Всичко в теб ме привлича,
а когато те няма,
мислите за теб в пропастта бездънна ме завличат.
И мислиш ли, без теб ще оцелея?
Не мога да намеря воля
лицето твое да забравя
и със смъртта си пак се боря.
За теб и любовта ти
готова съм всеки да погубя!
ОБИЧАМ ТЕ - страх ме е да ти го кажа,
обичам те - сега ще ти докажа!

© Ониксче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??