Остани и никога не тръгвай,
Без спомена за моите очи
И без дъх, когато ме целуваш,
Чакал си ме винаги, нали?...
Аурата на Луната е във бяло,
Мисълта за теб - Любов.
Твоето сърце във моето е спряло,
Есента е само сън, а ТИ си тук...
автор: Моника Стойчева
дата : 29.01.2014 г.
вдъхновено от А. А.
© Моника Стойчева Всички права запазени