Написа стих за обичта безкрайна,
описа и моите мечти,
във тази нощ така омайна
запомних туй, що стори ти.
Накара ме да се усмихна,
доказа и таланта свой,
да ме караш да се чувствам силна
да подсетиш, че си мой.
И този ден разбрах, че ме обичаш,
доказа го не веднъж и два,
душата си пред мене разсъбличаш,
доказа милион пъти и това.
Без дъх оставяш ме, без думи,
силно вярвам във това,
че успявам да докажа любовта си
без много думи и клиширани слова.
© Алина Всички права запазени