Обичам те и ти добре го знаеш!
Дълго премислях двете прости думи ,
преди на тебе да ги доверя ,
не се равняват и купуват с никакви парични суми ,
но изливат пред твоя милост моята душа .
„Силна” и „слаба” се чувствам в твоите вълшебнички ръце
и бързо се отпускам прелъстена в твоите прегръдки ,
как само с изкусния си поглед нежно галиш моето сърце ,
как по цялото ми тяло се разливат непознати тръпки!
Случва се често една за друга ний да мислим по едно и също време ,
как става туй необяснимо е признавам ...
Силата и слабостта се вечно борят в мене ,
Обичаш ме и ти ,но дали наистина го заслужавам !?!
Обичам те искрено и с цялата приятелска любов ,
на която съм способна .
Обичам те ,защото в тебе няма какпка злоба ,
Обичам те ,защото си като птиците с душа свободна ,
Обичам те и това не мога да го сложа в скоба !
Обичам те ,когато ти си тъжна и самотна ,
Обичам те ,когато на мен песни закачливи пееш ,
Обичам те просто ,защото си страхотна ,
Обичам те ,защото дори когато вътре те боли намираш сили да се смееш!
С всеки ден туй чувство се задълбочава
мислех си ,че ще мога някакси да го огранича ,
Уви , какво да сторя аз тогава ???
Обичам те до болка и не искам вече да мълча !
Независимо дали си тук ,близичко до мен
или пък на другия край на таз земя ,
усещам полъха носещ познатата милувка ден след ден ,
усещам палавите пръсти трепетно преплитащи се в собствената ми коса!
1.10.2003г.
Гр.София
© Бобчо Всички права запазени