16.03.2022 г., 9:17 ч.

Обичам те, когато... 

  Поезия » Любовна
333 2 6

Обичам те, когато...

 

Обичам те, когато

навън вали дъждът

и капчици вълшебно

танцуват и блестят.

 

Обичам те, когато

отново в тишина,

на времето стрелките

отмерват самота.

 

Обичам те, когато

на мен не ми се спи

и чувство непознато

в сърцето ми гори.

 

Обичам те, когато

навън прекрасен ден

в усмихнатото лято

помислил е за мен.

 

Обичам те, когато

не го очакваш ти.

Обичам те, когато

душата ме боли.

 

И всеки ден обичам

оная красота,

която не разбирам,

но много я ценя.

 

И мога още много

да пиша, да редя,

но ще оставя малко

за утре сутринта.

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??