Обичам те от толкова много време
Oбичам те, но ти за мен не си бреме
Аз вечно ше си представям, че си с мен
в моя толкова самотен ден
И когато помисля си за теб,
Сълзи ще капят от очите-зная,
ще се надявам някой ден да ти призная
колко много те обичам,
колко много за тебе за тебе плаках
и колко дълго все тебе чаках..
Всяко момче с теб сравнявах
И се обеждавах,че няма
по-добър от теб,дори да зная,
че си безмилостен, повърхностен човек,
дори да знам, че сърцето ми разби,
че с лъжливи думи мен плени,
дори това да си припомням всеки час
дори тогава те обичам аз!
© ДаяНчеТооо Всички права запазени