ОБИЧАМ ТЕ ПО СВОЕМУ
Обичам те потайно, безнадеждно,
не както се обича обичайно,
обичам те безсмислено и нежно,
обичам те безкористно, безкрайно.
Обичам те и нищо не очаквам,
обичам те с наивност на дете.
В нощта залутал се, за теб проплаквам
и обичта ми повече расте!
Обичам те чрез всяка своя клетка,
тъй както се обича нежен звук,
обичам те като неземна гледка,
обичам те…, но ти обичаш друг!...
***
Обичам те:
както се обича пролетния дъжд,
както се обича сребърната есен,
както се обича вечно и веднъж,
както се обича тъжна, нежна песен.
***
Обичам те по своему във всички свои мигове;
обичам те по своему – завинаги и никога!...
© Раммадан Л.К. Всички права запазени