17.08.2008 г., 19:39 ч.

Обичам те различно 

  Поезия » Любовна
1025 0 14
Обичам те неистово,
обичам те различно
от всички досега.
Разпръснато
сърцето ми
в почуда
събира
счупените стъкълца.
И не, че ти си по-различен,
и не, че си достоен за това,
а просто пътят и
минавал е оттук,
на нея - Любовта.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??