20.01.2009 г., 0:57 ч.

Oбичам те с изгрева, обичам те със залеза 

  Поезия
1146 0 4
 

Обичам те с изгрева,

обичам те със залеза.

Обичам те с на слънцето лъчите.

Обичам те с блясъка на звездите.

 

Обичам те с изгрева,

обичам те със залеза.

Обичам те със страстта на морето.

Обичам те с красотата на небето.

 

Обичам те с възвишенията на планините.

Обичам те мощта на орлите.

 

Обичам те!

 

Обичам те с взривяващия се вулкан.

Обичам те с жарката лава.

Обичам те с песъчинките на нашия остров.

Обичам те с водите на нашия ледник.

 

Обичам те с изгрева,

обичам те със залеза.

Обичам те със самотната луна.

Обичам те със сутрешната роса.

 

Обичам те, за мене ти си света.

Обичам те с цветовете на нашта дъга.

Обичам те със зимната слана.

                                       Обичам те с неземна красота.

 

Обичам те!

Водопад за мен на обичта!

 

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ей спести си ги, Доре. Излишни коментари просто...
  • Никога не е достатъчно, Радена...

    п.п. "наум" - причастие за начин, изписва се слято.
  • Не чета на глас, чета си на ум. Поезия съм чела достатъчно. Това са отдавна написани изживяни неща Нещо ми омръзна да ви чета негативните коментари. Жалко че не мога да ги заключвам.
  • Най-добронамерено искам да те попитам:
    четеш ли (на глас и не само) това, което пишеш?
Предложения
: ??:??