♥ Обичам те толкова много,
че когато не си до мен се натъжавам.
♥ Обичам те толкова силно,
че при мисълта за теб полудявам.
Когато с теб си говорим,
аз непрестанно се смея,
дори понякога да спорим,
за тебе вечно копнея.
♥ Обичам те толкова много,
че денят без тебе е студен.
♥ Обичам те толкова силно,
винаги бъди до мен.
Когато започна да мечтая,
в мислите ми отново си ти,
дори за нещо да се колебая,
ти ще ми помогнеш,нали?
♥ Обичам те толкова много,
какво друго да кажа, не знам.
♥ Обичам те толкова силно,
дори живота си за теб ще дам.
© Десислава Георгиева Всички права запазени