Срещнах те случайно,
сега обичам те безкрайно.
Обичам ти да си до мен
и искам да те има всяка нощ и всеки ден .
Когато ти далече си от мен,
аз страдам и искам да се върнеш пак до мен .
Да стоплиш нежно моето сърце,
да целуваш отново моите ръце,
да вплиташ пръсти в моите коси,
да гледаш със страстен поглед в моите очи.
Да сложиш пак ръка на мойто рамо
и дълго да повтаряш:
‘'Искам те, за мене само!''