3.06.2014 г., 21:27 ч.  

Обичана 

  Поезия » Любовна
453 0 0
Обичана

Най-крехкото момиче на света,
в което бури от любов се сблъскват -
ще я докосвам нежно без да спра
и болките ù с устни ще разкъсам...

Най-нежното момиче - от стъкло,
умеещо най-твърдо да обича,
навярно, без да зная, счупи клон...
в душата ми и станах по-различен.

Огънят е в тях, в очите ù,
но в душата ù трептят цветята,
все още тайните ù- непрочитани
ми носят щастието на Земята.

Сега ще спра до нея много тихо,
в косите ù аз пръсти ще вплета
и ще извае в нея чувственият вихър 
усещане за истинска жена.

© Тони Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??