25.02.2007 г., 19:35 ч.

Обичана за миг 

  Поезия
661 0 2
Аз моля те, обичам те кажи... аз моля те, обичай ме.. та дори за малко... та дори за миг... Ела в къщи - аз ще ти отворя, ще те целуна страстно в нощта, ще седнем, ще си поговорим, ще хапнем дарове на любовта. А после ти ще ме прегърнеш, ще легна аз, на твойта гръд, ти страстно моите устни ще целунеш, ще заспя в прегръдките ти в този миг. А после си тръгни остави ме ти студена във нощта… аз бях обичана та дори за миг сега спокойно си тръгни...

© Александрина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??