19.09.2009 г., 17:33 ч.

Обичаш ли да целуваш роза? 

  Поезия » Любовна
767 0 4

Обичаш ли да целуваш роза,

приятно разлистена от пролетния дъждец,

загледан в очите на цвета ù

да изпиваш нежно свежата роса,

а отнейде в утринната тишина

натежалите капки да се окъпват

в първия лъч светлина?

Обичаш ли да целуваш роза

от  аромата  ù  нощем да ухаеш?

Отпуснал  устни  за преливащата мелодия

на щурците, запели за теб и тъгата,

недовършената песен на славея,

отекнала с ехото в гората.

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??