23.12.2018 г., 18:37 ч.

Обичта ни 

  Поезия
172 0 0

от Господ Бог да 
бъдем вдъхновени и
благословени

 

и към Него обичта 
ни – да е чрез труда ни  

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??