Обикновен човек си ти ,
уж като всички други хора.
Еднакви същества дошли
на Земята да мечтаят без умора.
С очи, в които слънцето се отразява
и те блестят със сила на желание.
И с устни нежни, които изразяват
радости с усмивка и болки със стенание.
С ръце, които удрят във защита,
но и нежно в умиление те галят.
С крака, които нощем ритат,
когато от кошмарите си бягат.
Със кожа мека всички са покрити,
настръхваща от силното вълнение,
а във душите им, прилежно скрити,
трептят безброй копнения.
С глави изпълнени с идеи,
които си мечтаят да реализират.
И със сърца биещи като полудели
във ритъма на любовта без да се спират.
Че си никой още ли ми вярваш -
един от всички, нищо по-специално?
Различен си! Не трябва да се притесняваш -
който те обича ще го види моментално.
© Анна Томова Всички права запазени