7.07.2011 г., 23:00 ч.

Обикновени рисунки-11. Злато в нощта. 

  Поезия » Любовна
701 0 5

 

 

 

Не казвай…

Не казвай нищо!

Нека всички

късни думи

да останат,

без да видят

светлина!

Скрий ги

от лунното злато

Утре…

Утре им дай

Свобода!

 

Б.Калинов.

07.07.2011г

Пловдив.

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??