Обикновена рисунка 15-та по ред.
Художничката Марина Трушникова е великолепна!
Ще ви хареса!
Б.
Зная…
Знам, че
няма как това
да си ти,
но този
силует
разбърка
мислите ми -
вихър от прашинки
във
вятърна мелница.
Обръщам се.
Нарочно.
За да не видя
непознати
черти…
И казвам си:
Животът низ е…
Кратък.
От понеделници.
Б. Калинов
24.07.2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени
Б.