Рисунката е на Хенрик Мозес.
Надявам се да ви хареса...
Б.
Не ми се вярва
Времето
на спирката пред нас -
на булеварда
да е спряло,
като пътник
най-обикновен…
Какво пък?
Нищо сам на себе си
не обещавам…
Денят е като всички.
Просто ден.
Броени часове са,
през които
като странник
преминавам…
Това е!
Толкова за мен!
Б. Калинов
08.08.2011 г.
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени