16.08.2011 г., 22:58 ч.

Обикновени рисунки-19. Крадци на усмивки 

  Поезия » Гражданска
696 0 5

Представям ви поредната обикновена рисунка.
Досега не съм зачеквал тази тема...
Надявам се,че ще срещне разбиране!
Рисунката е отново на Хенрик Мозес.
Б.

Защо?

Защо откраднахте

Усмивките?

Те…

Те просто украсяваха

Лицата…

Радвах се!

Как на Слънцето

приличат

всички минувачи

по улицата с

дивите кестени,

която тъй

обичам!

А зелената им

Нежност…

Вечер

ги целуваше -

под звездите

прекрасни!

Сега…

Сега там спуснал се е

Здрача

в очите…

Да!

Затова ви ненавиждам!

Нали това е ясно?!

 

Б.Калинов

15.08.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??