14.12.2012 г., 11:04 ч.

Облаче 

  Поезия » Любовна
480 0 0

Самотно облаче във небесата

тихо плаче, дъжд пада.

То далеч е от на рая чудесата.

В мрак бездънен то страда.

 

Надява се на някаква утеха,

но друго облаче се не явява.

Няма за него усмивка мека.

От скръб го нищо не спасява.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??