14.08.2007 г., 15:28 ч.

Облачета 

  Поезия
733 0 1
Облачета закачливи,
зад балкана се скрили.
На какво ли те играят,
дали гоненица... или пък криеница?
Не мога да позная,
ала, че забавно е, ще призная.

Големи пътешественици сте вие -
цял свят обиколихте
и то неведнъж.
Моля ви, и на мен снимка пратете,
по e-maila или на MMS - вие сами изберете.

Тез облачета красиви,
кръгли, като топка се свили.
Хайде, приятели, елате с мен да ги хванем
и на магаре с тях да играем.

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??