Изживях те днес след толкова години
Не те оставих бях водна лилия за теб
Плаваше сърцето бурно в езеро от Камелии
То днес от теб си тръгна без да те прегърне
Без дори за миг да се обърне
Преживявах те с болки и мечти
Изживявах всичко и нощите дори
Сама при празния прозорец цял нощ
Аз чаках да се върнеш посред нощ
Жена съм днес облечена във болки
Сърце да имаш и любов да носиш
За някои е гордост а за други е като да просиш
Обличам обичта със чест
И тръгвам без някои да ме носи
Помни ме ти и днес ме изживей
Аз отдавна те оставих
В онези нощи на очакване
Извадих те от мен и те забравих
© Любов Никифорова Всички права запазени