23.10.2008 г., 22:02 ч.

Облечена в думи 

  Поезия
481 0 1

На всеки Бог дари по нещо -

талант и воля за успех,

на мене Бог дари ми нещо –

гласът ми не е весел ек

и не разсмивам хората с забава,

и скоро май ще съм в забрава,

но ще продължа аз пак напред,

защото важно е да има ред

в света, в живота, в любовта,

макар да го откриват в моята ръка,

макар и думите да не лекуват,

очите само тях жадуват

спокойствие да създадат,

да тръгнат в правилния път!

И аз дарявам душата своя,

и търся вечно във мен развоя,

и продължавам да ви лекувам –

само това аз днес жадувам.

Открийте вяра в тез редове,

знам, не спасява, но гради градове

и ви помага по пътя трънлив,

живот не дава, но го прави жив.

Четете хора – това съм аз,

човек без опора, човек без глас,

но пълен с думи, с горяща кръв –

не сте видели човек такъв!

Търсете сили, надежда, кураж.

Успехът искан не ще е мираж.

И нека вечно да продължим

света във рима ний да градим!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Четете хора – това съм аз,

    човек без опора, човек без глас,

    но пълен с думи, с горяща кръв –

    не сте видели човек такъв!

    Интересно е. Има заряд. Поздрав!
Предложения
: ??:??