Облечи ме с любов.От глава до пети облечи ме.
Много нежно шепти всяка нощ само моето име.
Нека твоите длани силни моите ръце приютяват.
Облечи ме с любов. Нека само с любов да се сгрявам.
Облечи ме с любов. Тази рокля така ми отива.
Погледни ме и виж - с нея сякаш съм много красива.
Закопчавай ципа бавно с устни и трепет такава.
Облечи ме с любов. Само с нея не се остарява.
© Деа Всички права запазени