Обичам идеалната форма на косата ти,да развалям.
И нека всеки кичур намери произволното си място.
Обичам шумотевицата, която създаваш и тишината,
с която уютно ме обръщаш късно вечер.
Мразя бъркотията в живота ти,
но обичам да я подреждам.
Мразя отвратителния ти характер и инат,
но обичам душата ти.
Обожавам топлата ти прегръдка и
ароматът ти да усещам по себе си.
Обожавам как живота в теб кипи,
и
най-вече обожавам теб такъв, какъвто си.
© Женя Германова Всички права запазени
Поздрави! Успех!