21.10.2008 г., 21:14 ч.

Обсебване 

  Поезия » Любовна
631 0 0

На пръсти

едва пристъпвам

призаран.

Търся вода...

След един сън -

огнена лава

и коленичила нежност.

Търся вода...

Трепереща и горяща.

Търся вода...

Не!

Няма да пия

от шепите ти...

 

 

18  април  2007 г.  Л,Агония

© Коломбина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??