18.05.2011 г., 23:27 ч.

Обява 

  Поезия
487 0 2

 

 

Гледам, сменил си шрифта...

 

 

Търся мъж - Вале Пика,
с 18 години по-млад.
За да ми се чува думата,
Нека пие мастика...
Па да го храня
с черен
шоколад
и тарама хайвер,
щот ми е чаровен кавалер.
Да има власт,
да кара
джип Митсубиши
Гранд Витара,
да пуши Хавански пури
и да слуша
на братя Аргирови потпури...

В краен случай "От икебана дървесата ги боли!"

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, затова е в сектор Хумор, иначИ ще кажат Чалга било, ако не е чалга, то идва да е ...скука...
  • То хубаво да е по-млад, ама то нищо не остава от яденето и возенето в хубави коли...Поздрав!
Предложения
: ??:??