Сивкав дим и тъжни мисли...
Спомени бледи и надежди празни...
Една звезда и безброй горчиви луни.
Любов далечна, скрита
дълбоко в душата.
Чувства странни, смесени, подлудяващи.
Близост бленувана, чакана, нереална.
Душа - изгубена, самотна, открадната.
Една мисъл постоянна, сладко-горчива,
нежен шоколад, отрова гореща.
Мисъл-птица, летяща към теб.
Един човек с безброй мечти и хиляди чувства,
разпиляни из ливадите, засяти с надежди.
Птица бяла, лети в пурпурно следобедно небе.
Празнота прохладна, вледенява едно сърце.
Един стих тъжен, объркан, недовършен...