Аз те очаквам, като пролетно слънце,
че дните и в душата ми да стоплиш.
И като топъл дъжд сърцето да полееш
И нежни чувства в него да разчоплиш
Сърцето в мене всички чувства ги поражда.
Душата пък докрай ги изживява.
А между нас така и Любовта се ражда
И с нея цял живот се преживява.
© Никола Апостолов Всички права запазени