ОЧАКВАНЕ
С трепета незабравим
живота ми обричаш във любов.
В този свят - красив, неповторим
щастлива съм, че ме обичаш
винаги със порив нов.
Душата ми събра във
пълни шепи - ласки.
Очите пазят радостта от
неповторимата измислица
за двама.
И сънищата ми сънуват сън
за любовта ти до полуда.
Целувките преглъщам до зори.
Прегръдките ме пазят от измама.
Очаквам те със първите звезди.
© Крисимира Найденова Всички права запазени